Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 02/07:

  Gesloten

 • Zo 03/07:

  Gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 02/07:

  gesloten

 • Zo 03/07:

  gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 02/07:

  gesloten

 • Zo 03/07:

  gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Waarom ventileren?

Ventileren lijkt misschien onbelangrijk, maar is het allerminst. Vandaag wordt het alsmaar belangrijker om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Daarom isoleren we onze woningen zo goed mogelijk en vergeten we soms het belang van goed ventileren. We bouwen luchtdicht en verse lucht - een noodzakelijke voorwaarde voor voldoende zuurstof - krijgt niet langer de kans om je woning binnen te komen. Bovendien produceert een gezin dagelijks meer dan tien liter vocht.

Zonder ventilatie raakt dat niet weg uit je woning. Goede ventilatie is dus absoluut noodzakelijk. Ontdek hoe het ventilatiesysteem van Air Service je helpt bij een gebalanceerde ventilatie van je woning. 

 

Ventilatie voor goede zuurstoftoevoer

Zuurstof is essentieel voor je lichaam. Bij slechte ventilatie krijg je te weinig zuurstof binnen en voel jij je sneller moe of daalt je concentratievermogen. Daarom is een goede ventilatie van je woning dus uiterst belangrijk. Een gebalanceerde ventilatie zorgt voor zuurstof en een goede luchtcirculatie in je woning. En het voert hinderlijke geuren of vocht en vervuilde lucht af naar buiten.

 

Ben je nog niet de trotse bezitter van een ventilatiesysteem in je woning? Neem dan snel contact op met Air Service. Want je gezondheid vaart wel degelijk bij een goed ventilatiesysteem.

Ventileren lijkt misschien onbelangrijk, maar is het allerminst.

Vocht afvoeren doe je met een goede ventilatie

Koken, wassen en simpelweg ademen: al die zaken zorgen ervoor dat een gemiddeld gezin dagelijks meer dan tien liter vocht produceert. Dat moet opnieuw je woning verlaten en dat kan alleen dankzij een goede ventilatie. Ontbreekt die? Dan loopt je woning risico op schimmelvorming. Jij en je huisgenoten dreigen dan weer gezondheidsproblemen te krijgen, denk maar aan benauwdheid of irritatie van de luchtwegen. Air Service is jouw partner bij uitstek in je zoektocht naar de meest geschikte ventilatieoplossing.

Hoe ventileren?

Wat houdt ventileren via een ventilatiesysteem in? Je woning bestaat uit droge ruimtes zoals de living, de slaapkamers, je bureau enzovoort. Daarnaast zijn er de ‘natte’ ruimtes, denk maar aan de badkamer, de wasplaats en de keuken. De hal, inkomruimte en gang zijn dan weer doorstroomruimtes.

 

Ventileren via een ventilatiesysteem is toevoer van verse buitenlucht garanderen in de droge ruimtes. Die verspreidt zich via de doorstroomruimtes en voert de vochtige, vuile, lucht uit de natte ruimtes af naar buiten. Ramen en deuren openzetten, volstaat dus niet om je woning goed te ventileren. De reden is duidelijk: er is geen constante toevoer, doorvoer en afvoer van lucht. Bovendien is je huis verluchten door ramen en deuren te openen niet altijd de meest praktische oplossing. Storende geluiden zoals verkeerslawaai, tocht en koude komen dan namelijk sneller binnen. De oplossing? Een ventilatiesysteem type D van Air Service.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Ontdek alle referenties