Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Zo 17/10:

  Gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 23/10:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Zo 17/10:

  gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 23/10:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Zo 17/10:

  gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 23/10:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Altijd een perfect binnenklimaat

Zomer, winter, ochtend of avond: iedereen geniet graag van een aangename temperatuur binnenshuis. Hete zomer? Dan is een airconditioning een welgekomen oplossing. En in de winter? Dan zet je eenvoudig de verwarming aan. Behalve de juiste temperatuur, is ook zuivere lucht belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Heb je last van allergieën? Dan kies je voor luchtverwarming met standaardfilter, of ga je voor luchtverwarming met een extra luchtzuivering met ionenfilter om zo het binnenklimaat van je woning nog meer te optimaliseren. Onze gehaaste levensstijl maakt het niet altijd evident om permanent een aangenaam binnenklimaat te behouden. Moet je meerdere apparaten bedienen, zoals een verwarmingstoestel, airconditioning én een luchtzuiveringstoestel? Dan wordt het nog moeilijker.

Daarom is Air Service gespecialiseerd in klimaatbeheersing op maat. De ideale oplossing voor een perfect binnenklimaat bij je thuis waarin je altijd tot rust komt.

 

Luchtverwarming: een intelligent systeem

Wil je altijd een perfect binnenklimaat behouden? Kies dan voor luchtverwarming van Air Service: een intelligent en flexibel systeem. Besluit je op het laatste moment om dat avondje uit toch maar in te ruilen voor een gezellig avondje thuis? Geen probleem, want met luchtverwarming krijg je in een mum van tijd opnieuw een aangenaam binnenklimaat, zelfs al stond de verwarming al een tijdje op een lager pitje. Die snelle temperatuurwijziging is een duidelijke troef die andere systemen zoals vloerverwarming veel minder snel bieden. Wil je een permanent aangenaam binnenklimaat? Dan is luchtverwarming van Air Service jouw beste optie.

Zomer, winter, ochtend of avond: iedereen geniet graag van een aangename temperatuur binnenshuis.

Airconditioning: jouw redder in nood van warme tijden

Speelt de hitte je parten? Kies dan voor een airconditioning in je woning. Die zorgt altijd voor een ideaal binnenklimaat in huis of op kantoor. En dat bij gelijk welk pand: een iets oudere, minimaal geïsoleerde woning, of een nieuw huis met veel glaspartijen. Airco doet meer dan alleen de lucht afkoelen. Ook de temperatuur en de vochtigheid in je woning blijven erdoor beter beheersbaar.

Behalve verwarming en airconditioning is ook de ventilatie van je woning een uiterst belangrijke factor voor een gezond binnenklimaat.

Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad gaat jouw comfort er aanzienlijk op vooruit. Een goede airconditioning van Air Service is dus onmisbaar voor al wie in zijn woning een aangenaam binnenklimaat wil creëren.

 

Goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Behalve verwarming en airconditioning is ook de ventilatie van je woning een uiterst belangrijke factor voor een gezond binnenklimaat. Goede ventilatie zorgt voor een goede zuurstofcirculatie. Een must voor een gezond lichaam. Daarnaast is ventilatie essentieel om schimmelvorming en condensatie te voorkomen. Geen goede ventilatie in huis? Dan is de kans op een gezond binnenklimaat nihil. Klaar voor een evenwichtige ventilatie in je woning? Neem dan snel contact op met Air Service.

Alles in één voor een binnenklimaat op maat

Eén systeem dat luchtverwarming, luchtbevochtiging, ventilatie, airconditioning en luchtzuivering combineert? Bij Air Service kan het. Er zijn verschillende factoren die het binnenklimaat van je woning mee bepalen. Een apart toestel voor elke functie is zeker mogelijk, maar een perfect klimatisatiesysteem kan ook multifunctioneel zijn. Luchtverwarming van Air Service biedt je dé oplossing om een gezond binnenklimaat te behouden met slechts één systeem. Wij staan je dan ook graag bij om het ideale klimatisatiesysteem te vinden voor je woning.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Ontdek alle referenties