Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 02/07:

  Gesloten

 • Zo 03/07:

  Gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 02/07:

  gesloten

 • Zo 03/07:

  gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 01/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 02/07:

  gesloten

 • Zo 03/07:

  gesloten

 • Ma 04/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 05/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 06/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 07/07:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Allergie en stof

Als je thuis bent, wil je op een aangename en comfortabele manier genieten van je woning. Daarom is gezonde lucht binnenshuis erg belangrijk. Zeker wanneer je kampt met allergieën is gezond wonen extra belangrijk. Zo maakt lucht die veel pollen of stof bevat je het leven behoorlijk zuur. Kies daarom voor een luchtverwarmingssysteem met ventilatiesysteem type D+  met warmterecuperatie en luchtzuivering. Air Service is dé referentie voor luchtbehandelingssystemen die ventilatie, luchtzuivering en verwarming combineren.

Ontdek het gepaste verwarmings- en ventilatiesysteem voor je woning

Verwarmen en ventileren met luchtzuivering is dus heel belangrijk wanneer je last hebt van allergieën. Stuifmeel van bomen en planten dwarrelt je woning al snel binnen via open ramen. Alleen met een aangepast en permanent werkend verwarmings- en ventilatiesysteem met luchtzuivering vermijd je dat en roep je allergieklachten een halt toe. Heeft je woning een natuurlijk ventilatiesysteem type A of type C? Dan komt de buitenlucht ongefilterd en onverwarmd je woning binnen. Een mechanisch ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, gekoppeld aan je verwarming, voert schadelijke stoffen af naar buiten. Daarna filtert en verwarmt het verse buitenlucht die je woning binnenstroomt. Wil je de buiten- en binnenlucht dus wél laten filteren? Kies dan voor een mechanisch ventilatiesysteem met luchtzuivering en verwarming van Air Service. Samen zorgen we voor de ventilatie, verwarming en filtering van de binnenlucht in je woning.

 

Luchtzuivering van Air Service

Kies je voor luchtverwarming met een geïntegreerd mechanisch ventilatie- en filtersysteem van Air Service? Dan is een goede luchtzuivering gegarandeerd: voldoende zuurstof én verwarming van je woning. Voor nog meer zekerheid zijn een elektrostatische filter of ionenfilter twee goede opties. Die filteren de lucht en verwijderen pollen, bacteriën, virussen en huisstofmijt. Het onderhoud van dit totaalsysteem bestaat uit het regelmatig schoonmaken of vervangen van de filter. De inhoud van de filter circuleert dus niet meer in je huis, of het nu gaat over je woonruimte, burelen of een aparte werkruimte. Air Service biedt je een gepast voorstel om deze ruimtes goed te ventileren en te verwarmen. En tegelijkertijd vrij te maken en te houden van stof, pollen, bacteriën, virussen en andere boosdoeners.

Allergie en stof Als je thuis bent, wil je op een aangename en comfortabele manier genieten van je woning.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Ontdek alle referenties