Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Zo 17/10:

  Gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 23/10:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Zo 17/10:

  gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 23/10:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Zo 17/10:

  gesloten

 • Ma 18/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 19/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 20/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 21/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 22/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 23/10:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Een warmtepomp verwarmt gebouwen, net als een stookolie- of aardgasketel. Maar deze pomp haalt zijn energie uit natuurlijke energiebronnen zoals lucht, water en grond. Waarom zou jij kiezen voor een warmtepomp? Air Service zet enkele belangrijke redenen op een rij.

 

Een warmtepomp gebruikt onuitputtelijke, natuurlijke energie

Fossiele brandstoffen zijn doorheen de jaren ontstaan uit de resten van dierlijk en plantaardig leven. Die brandstoffen hebben dus veel tijd nodig om tot stand te komen, maar worden tegelijk in sneltempo ontgonnen. Zo worden fossiele brandstoffen alsmaar schaarser en zullen de voorraden ooit uitgeput raken. Een groot contrast met de onuitputtelijke, natuurlijke energiebronnen die een warmtepomp gebruikt.

 

Een warmtepomp is milieuvriendelijk

Natuurlijke energiebronnen zijn niet alleen onuitputtelijk, ze zijn ook veel milieuvriendelijker. Bij de verbranding van fossiele brandstoffen komt er namelijk CO2 vrij, en dat is erg schadelijk voor de natuur. Ook bij de ontginning van deze brandstoffen treedt ernstige milieuvervuiling op. Kies je voor een warmtepomp? Dan kies je voor een sterk verlaagde CO2-uitstoot. Bij een warmtepomp op groene stroom komt er zelfs helemaal geen CO2 vrij.

 

Een warmtepomp verbruikt weinig energie

Een warmtepomp die goed ontworpen en goed gedimensioneerd is, verbruikt veel minder energie dan een verwarmingsketel op stookolie. Dat is positief voor het milieu en voor je portemonnee. Met de hoge energieprijzen van vandaag, merk je dat meteen aan het bedrag op je energiefactuur. Een deskundige plaatsing is natuurlijk wel een must. Daarvoor zit je gelukkig goed bij Air Service.

 

Een warmtepomp vraagt weinig onderhoud

In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen is een warmtepomp onderhoudsarm. Onderhoudsvriendelijk betekent wel dat onderhoud soms nog nodig is. Het garandeert namelijk een goede werking van je warmtepomp. Een traditionele verwarmingsketel op stookolie of gas werkt op verbranding van fossiele brandstoffen. Dit type verwarmingsketels heeft daarom meer nood aan onderhoud.

 

Nog meer weten over de warmtepomp?

Wens je meer informatie over een warmtepomp? Vraag dan zeker raad aan Air Service. Bel naar 016 55 05 40 of mail naar info@airservice.be.

 

Wist je trouwens dat een hybridesysteem een warmtepomp optimaal combineert met een condensatieketel? Ontdek er alles over.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Ontdek alle referenties